Lagkage med hindbær og Toblerone og en fødselsdagsfest

image

Det er ikke fordi vi fejrer, at der er gået 1 år siden vi sidst skrev herinde. Men derimod fejrede vi forleden en dejlig lille fyrs 1 års fødselsdag. Fødselsdag er jo som bekendt lig med kage, og kage – det elsker vi både at bage og spise i det lille hjem i Aarhus. (Som så nu er det lille hjem i Aarhus & København)

Til børnefødselsdag er det jo oftest kagemand eller lagkage og valget faldt hurtigt på lagkagen og mere specifikt en lagkage med både hindbær og chokolade. Kagen bestod af mandelbunde, Tobleronecreme og en hindbærcreme. Den blev pakket pænt ind med marcipan og toppen blev den pyntet friske blåbær og glasur skrift.

Det blev en rigtig lækker kage, og specielt mandelbundene og hindbærcremen var rigtig gode og ville let kunne kombineres med andre ting eller stå alene. Bundene var dejlige luftige og med masser af god mandelsmag, der stod rigtig godt til den syrlige hindbærcreme, som virkelig smagte af sommer og sol. (vi brugte friske hindbær i stedet for frosne) Tobleronecremen smagte som en god chokoladecreme, men man kunne ikke rigtig smage at det var Toblerone, der var blevet brugt.

Opskriften på den kage kan finds her, og den kan helt klart anbefales :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s